Matematik

Vektor funktion

22. februar 2015 af heey95 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej er der nogen der kan hjælpe med opgaverne? Har svært ved dem..

Vedhæftet fil: del 2 matematik.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. februar 2015 af peter lind

Du kan bruge et tegneprogram til a.

b) find r'(t) og dernæst |r'(t)|


Svar #2
24. februar 2015 af heey95 (Slettet)

Jeg har lavet a, Er det rigtigt? Jeg har prøvet, men ved ikke hvordna man laver b.

Vedhæftet fil:grader.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #3
24. februar 2015 af peter lind

Hvis r(t) = (x(t), y(t) ) er r'(t) = (x'(t), y'(t) )

Du skal altså beregne x'(t) og y'(t) og derefter finde længden af r'(t) 


Svar #4
25. februar 2015 af heey95 (Slettet)

Jeg har tegnet kurven forkert, her er det rigtig tegnet op.

Vedhæftet fil:den rigtiggeeeee.PNG

Svar #5
25. februar 2015 af heey95 (Slettet)

Men jeg ved stadig ikke hvordan jeg skal bestemme forskriften for farten. Har prøvet men uden held :(


Brugbart svar (0)

Svar #6
25. februar 2015 af peter lind

x(t) = sin(t)+2

y(t) = 3sin(½t) +1

Find x'(t) og y'(t)

find |(x'(t), y'(t))|


Skriv et svar til: Vektor funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.