Matematik

differentiere f(x)=800*1,213^x

28. februar 2015 af 123434 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan differentiere man denne funktion?

Tak på forhånd og god weekend


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2015 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at     ax = ex·ln(a) , så

        (ax)' = ln(a) · ax .


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. februar 2015 af SuneChr

Man har
a^{x}=e^{x\ln a}


Svar #3
28. februar 2015 af 123434 (Slettet)

ex*In(1,213)


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. marts 2015 af SuneChr

# 3
Ja, a = 1,213


Skriv et svar til: differentiere f(x)=800*1,213^x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.