Kemi

Formel og aktuel koncentration

19. marts 2015 af juu123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Udfyld de tomme felter i følgende tabel for Fe(NO3)3:

mopløst/g 

Vopløsning/L : 1,00

 c/M : 0,100

[Fe3+]/M

 [NO3–]/M

jeg ved, at jeg skal bruge formlerne c=n/V n=c*V V=n/V , men ved ikke rigtig hvordan


Skriv et svar til: Formel og aktuel koncentration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.