Matematik

venligst se vedhæftende dok.. handler om parabler.

07. april 2015 af troublee (Slettet) - Niveau: B-niveau

..

Vedhæftet fil: Dok1.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. april 2015 af Soeffi

Umiddelbart ses funktionen at have rødderne x=-3 og x=3 hvorved den må kunne skrives:

f(x) = a·(x+3)(x-3). Konstanten a kan findes fra betingelsen f(0) = 8.

Vedhæftet fil:tunnelparabel.png

Skriv et svar til: venligst se vedhæftende dok.. handler om parabler.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.