Kemi

Argumenter for, hvilket opløsningsmiddel der er bedst egnet.

12. april 2015 af Albas1 - Niveau: A-niveau

Hej! Nogen der kan hjælpe med delspørgsmålet e i denne opgave? 

Vedhæftet fil: x.JPG

Svar #1
12. april 2015 af Albas1

Forberedelsesmateriale

Vedhæftet fil:x3.JPG

Brugbart svar (1)

Svar #2
12. april 2015 af Heptan

Ethanol er blandbart med vand, men octan-1-ol lægger sig som en fedtfase over vandfasen, og er derfor let at aftappe.


Svar #3
12. april 2015 af Albas1

Tak for svar!


Svar #4
12. april 2015 af Albas1

Kan du hjælpe med delspørgsmål d) i denne opgave? 

Vedhæftet fil:x.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #5
12. april 2015 af Heptan

Aflæs hastighedskonstanten i din forskrift, som har formen

\ln [MnO_4^-]=-kt+\ln [MnO_4^-]_0

Halveringstiden er givet ved

t_{1/2}=\frac{\ln 2}{k}


Skriv et svar til: Argumenter for, hvilket opløsningsmiddel der er bedst egnet.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.