Matematik

ekspotentielle funktioner

14. april 2015 af jensen2412 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Om en ekspotentielt voksende funktion f oplyses det, at fordoblingskonstanten er 8 og at f(3) = 12 

Bestem f(11)

Hvordan løser jeg denne opgave? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april 2015 af mathon

              f(x+X_2)=2\cdot f(x)

              f(x+8)=2\cdot f(x)

              f(11)=f(3+8)=2\cdot f(3)


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. april 2015 af peter lind

Du har at f(x+8) = 2*f(x)


Svar #3
14. april 2015 af jensen2412 (Slettet)

Mange tak 


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. april 2015 af Andersen11 (Slettet)

Det kaldes eksponentielle funktioner.


Skriv et svar til: ekspotentielle funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.