Matematik

Op still funktionsforskrifterne.

06. juni 2015 af Niller19 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Du skal male en gavl på dit hus. til det formål skal du leje en lift i 6 dage. du inhenter tilbud fra to forskellige firmaer.

Tilbud 1: 1500 kr. pr. dag, forsikring pr. dag 135 kr. og fast gebyr på 2200kr.
Tilbud 2: 1885 kr. pr. dag, inkl forsikring og fast gebyr på 1200kr.

A) Op still funktionsforskrifterne F(x) for tilbud 1 og 2?

kunne godt bruge lidt hjelp til dette er ikke lige så skarp på det... :) mange tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. juni 2015 af mathon

                   udgifter i alt           =                variable udgifter          +             faste udgifter


Svar #2
06. juni 2015 af Niller19 (Slettet)

Kan du være mere presis?? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. juni 2015 af mathon

tilbud               udgifter i alt           =                variable udgifter          +             faste udgifter

   1                       f(x)                    =             dagsudgift · antaldage   +                fast bebyr

   2


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. juni 2015 af mathon

foranlediget af https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1610409

tilbud               udgifter i alt           =                variable udgifter          +             faste udgifter

   1                       f(x)                    =                      1635 · x                 +                2200
   2                       g(x)                   =                      1885 · x                 +                1200           


Svar #5
07. juni 2015 af Niller19 (Slettet)

det giver ikke mening n[r jeg setter det ind i kordinatsystemet...


Brugbart svar (0)

Svar #6
07. juni 2015 af mathon

Det kommer helt an på, hvilke enheder du har på akserne.


Skriv et svar til: Op still funktionsforskrifterne.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.