Kemi

Volumen af 1 mol gas

14. juni 2015 af biotek222 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvad er volumen af 1 mol gas under almindelige laboratoriebetingelser? Hvordan beregnes gassers volumen under andre betingelser?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. juni 2015 af mathon

Idealgasligningen:
                                V=\frac{n\cdot R\cdot T}{p}


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. juni 2015 af Soeffi


Skriv et svar til: Volumen af 1 mol gas

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.