Matematik

Minimum og maksimum

24. august 2015 af jens12234 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej! 

Er der en som kan hjælpe med b) i denne opgave (opgaven er vedhæftet)? 

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2015 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. august 2015 af peter lind

Maksimum og minimumværdierne kan direte aflæses af funktionudtrykket ud fra kendskabet til sinusfunktionen. Slå en graf op for den i din lærebog eller lav en graf for funktionen.

Alternativt kan du finde f'(x) og løse ligningen f'(x) = 0. Løsningerne angiver for hvilken værdier af x, der er maksimum eller minimum

Hvis du har sinus(u) = sinus(2x+0,7) er perioden bestemt af Δu = 2π


Skriv et svar til: Minimum og maksimum

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.