Matematik

integration ved substitution

07. september 2015 af tifre6000 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg skal finde stamfunktionen til 

f(x)=\left ( \frac{x+1}{x} \right )^2

Synes normat jeg har nogenlunde styr på det, men kan ikke greje denne.

ville starte med at omskrive til 

f(x)=\frac{(x+1)^2}{x^2}

Håber der er en der kan hjælpe 

PFT


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. september 2015 af LeonhardEuler

\left (\frac{x+1}{x} \right )^2= \frac{x^2+2x+1}{x^2} =\frac{x^2}{x^2}+\frac{2x}{x^2}+\frac{1}{x^2}


Skriv et svar til: integration ved substitution

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.