Fysik

Kraft

16. september 2015 af mrsawyoshit (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er lidt lost på følgende opgave;

Er der nogle der kan give et hint til hviken fremgangsmåde/formler der skal anvendes


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2015 af hesch (Slettet)

Kraft = masse * (tyngde)acceleration.

Find den totale masse, der skal løftes i C.

Enheder skal stemme.


Svar #2
16. september 2015 af mrsawyoshit (Slettet)

F = m*g = (0,472kg+0,472kg)*9,82 \frac{N}{kg}=9,27N

Er ovenstående korrekt


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. september 2015 af hesch (Slettet)

Ja


Skriv et svar til: Kraft

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.