Matematik

Den bedste dåse

21. september 2015 af mirac (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

hej 

Mit spørøgsmål er at jeg skal løse denne opgave, med at finde den bedste dåse, og vil gerne bruge excel metoden, men jeg er gået i stå, fordi jeg ikke kan skrive formlen for cylinderesn overflade, og formlen for radius som jeg har fundet ved at isoler r i rumfangs formlen. nogen der kan hjælpe til med hvordan man skal løse denne opgave ?

Vedhæftet fil: Den bedste dåse.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2015 af peter lind

Overflade af bunden eller toppen  O = π*r2

overfladearealet af siden.   O = 2*π*r*h

Rumfang    V = π*r2*h


Skriv et svar til: Den bedste dåse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.