Kemi

Energi

14. oktober 2015 af Searchmath (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

Hvordan kan man gå fra aktiveringsenergi til lysfrekvens? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. oktober 2015 af mathon

                E_a=h\cdot f=\frac{h\cdot c}{\lambda }


Brugbart svar (1)

Svar #2
14. oktober 2015 af mathon

eller rettere:

                \frac{E_a}{N_A}=h\cdot f=\frac{h\cdot c}{\lambda }

                 \lambda =N_A\cdot \frac{h\cdot c}{E_a}


Skriv et svar til: Energi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.