Matematik

Hvordan skriver jeg dette op som en matrix ligning?

20. oktober 2015 af Mathnerdsx (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan skriver jeg dette (kig vedhæftet) på AX=B form? (Matrix)

Vedhæftet fil: Matrix.PNG

Svar #1
20. oktober 2015 af Mathnerdsx (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. oktober 2015 af Keal (Slettet)

         \begin{bmatrix} 1 & 1 & 1 & -1 & -1\\ 1 & -2 & 0 & 0 & 0\\ 0 & 1 & 1 & 0 & 0\\ 0 & 0 & 3& -1 & 0\\ 0 & 0 & 1 & 0 & -2 \end{bmatrix} \begin{bmatrix} I_1\\I_2\\I_3\\O_1\\O_2 \end{bmatrix} = \begin{bmatrix} 0\\0\\10\\0\\0 \end{bmatrix}


Skriv et svar til: Hvordan skriver jeg dette op som en matrix ligning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.