Fysik

Kraft

04. november 2015 af Sarahjegersmuk (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg har brug for hjælp til en fysik opgave, jeg håber i kan hjælpe <3

Spørgsmålet lyder:

En byrde med tyndge G = 1kN holdes som vist på fig.46. Idet vinklena kan variere, skal trækkræfterne i de to topparter grafisk bestemmes når vinklen a er;

a) a = 0 grader

b) a = 45 grader

c) 90 grader

d) a = 120 grader

e) a = 150 grader


Svar #1
04. november 2015 af Sarahjegersmuk (Slettet)

Her er figuren 


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. november 2015 af mathon

           F_{toppart}=\left (500\; N \right )\cdot \cos\left ( \frac{a}{2} \right )

                    \begin{array} {c|c} a&\cos\left ( \frac{a}{2} \right )\\ \hline 0&1\\ \hline 45^{\circ}&\frac{\sqrt{\sqrt{2}+2}}{2}\\ \hline 90^{\circ}&\frac{\sqrt{2}}{2}\\ \hline 120^{\circ}&\frac{1}{2}\\ \hline 150^{\circ}&\frac{\left (\sqrt{3}-1 \right )\cdot \sqrt{2}}{4} \end{array}

                   


Skriv et svar til: Kraft

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.