Fysik

volumen, masse??

08. november 2015 af idiott (Slettet) - Niveau: B-niveau

Et jerndæksel har form som en flad cylinder. Den har højden 4,6 cm og en diameter på 1,35 m. Jerns massefylde er 7,9 g/cm3 . 
a) Bestem cylinderens volumen.   b) Bestem dækslets masse. 
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2015 af mathon

a)
           volumen
                             V=\frac{\pi }{4}\cdot h\cdot d^{\, 2}=\frac{\pi }{4}\cdot (0{,}46\; dm)\cdot (13{,}5\; dm)^{\, 2}=

a)
           masse
                             m=V\cdot \left ( 7{,}9\; \tfrac{kg}{dm^3} \right )


Skriv et svar til: volumen, masse??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.