Matematik

Vektorer uden hjælpemidler

19. november 2015 af mirahansen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej!! 
Er der nogen som kan hjælpe mig med følgende opgave, jeg skal bestemme tallet t, så vektorerne a = \bigl(\begin{smallmatrix} 2 & \\ 2t- & 3 \end{smallmatrix}\bigr)og b = \bigl(\begin{smallmatrix} 2 & \\ 7t- & 5 \end{smallmatrix}\bigr)  er parallele.. 

det er uden hjælpemidler,..

forklaringer undervej kunne være rart :x


Svar #1
19. november 2015 af mirahansen (Slettet)

er der slet ingen???


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. november 2015 af mette48 (Slettet)

Da førstekoordinaterne er 2 for begge vektorer, skal anden koordinaterne være ens

2t-3=7t-5                       


Skriv et svar til: Vektorer uden hjælpemidler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.