Matematik

Integralregning, heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep folkens

21. november 2015 af miljoi - Niveau: B-niveau

Hjælp folkens!! Tjek billedet


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2015 af mathon

…som ingen kan se.


Svar #2
21. november 2015 af miljoi

Det her

Vedhæftet fil:integral.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. november 2015 af SuneChr

# 0 og # 2
Få en lidt anden annoncering af din anmodning om hjælp.
Opgaven/opgavetypen er for øvrigt behandlet herinde for ikke så længe siden.
Søg på de tidligere, af nyere dato, opgaver.


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. november 2015 af mathon


Svar #5
21. november 2015 af miljoi

Kan du ikke please forklare mig, hvordan du har gjort trin for trin, så jeg kan finde ud af det til en næste gang :(


Brugbart svar (0)

Svar #6
21. november 2015 af Therk

Det er da netop gjort trin for trin i linket i #4, se svar #3 og #4?


Svar #7
21. november 2015 af miljoi

Ja det ved jeg, men jeg forstår det ikke. Forstår ikk hvorfor F(x) bliver (x-1)+3/x-1+k

F(x)=1+3/x-1+k

F(x)=3/x-1+(k+1)

F(x)=2/x-1+k_1

Vil gerne have tekst til denne, og b'eren


Brugbart svar (0)

Svar #8
22. november 2015 af mathon

#7
       …så brug differentiation af funktionskvotient:

                       \left ( \frac{x+2}{x-1} \right ){}'\; \; \; \; \; x\neq1

                        \frac{1\cdot (x-1)-(x+2)\cdot 1}{(x-1)^2}=\frac{x-1-x-2}{(x-1)^2}=\frac{-3}{(x-1)^2}


Skriv et svar til: Integralregning, heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep folkens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.