Matematik

Beregn den vinkelrette afstand fra fyrtårn til stranden (længden |CD|).

09. december 2015 af TingleFinger (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg ved ikke hvordan jeg finder afstanden CD.

Vedhæftet fil: fdfgdfgdgbd.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
09. december 2015 af mathon

             \left | CD \right |=\frac{\tan(A)\cdot \tan(B)}{\tan(A)+ \tan(B)}\cdot (228\; m)


Svar #2
09. december 2015 af TingleFinger (Slettet)

#1

             \left | CD \right |=\frac{\tan(A)\cdot \tan(B)}{\tan(A)+ \tan(B)}\cdot (228\; m)

Tak for svaret!


Skriv et svar til: Beregn den vinkelrette afstand fra fyrtårn til stranden (længden |CD|).

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.