Kemi
Beregn den aktuelle koncentration af hhv. kobber(II) ioner og nitrat i en 0,36 mol/L opløsning af Cu(NO3)2.
16. januar 2016 af
SofieJensen090298 (Slettet)
-
Niveau: 9. klasse
Beregn den aktuelle koncentration af hhv. kobber(II) ioner og nitrat i en 0,36 mol/L opløsning af Cu(NO3)2.
Skriv et svar til: Beregn den aktuelle koncentration af hhv. kobber(II) ioner og nitrat i en 0,36 mol/L opløsning af Cu(NO3)2.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.

![\left [ Cu^{2+} \right ]=\left [ Cu(NO_3)_2 \right ]](https://media.studieportalen.dk/images/equations/kDwN75ycBf9OK38hVZsEkA==.gif)
![\left [ N{O_3}^{-} \right ]=2\cdot \left [ Cu(NO_3)_2 \right ]](https://media.studieportalen.dk/images/equations/10_eT3X0WaT-WMl8fYWA-g==.gif)
![\left [ Cu^{2+} \right ]=c\left ( Cu(NO_3)_2 \right )](https://media.studieportalen.dk/images/equations/fbY9BDpY5AA4VIU6P_Vwdg==.gif)
![\left [ N{O_3}^{-} \right ]=2\cdot c\left ( Cu(NO_3)_2 \right )](https://media.studieportalen.dk/images/equations/lhJ8tYZoVswJ_m4Sw7Itwg==.gif)