Matematik

rumfang og ligning

24. januar 2016 af Mallemus15 - Niveau: 7. klasse

hej mennesker

det var rigtig svært for mig i 6 klasse :( og jeg HUSKER ikke at jeg lærte rumfang 

min matematiklærer gav mig en bog om rumfang men jeg kunne ikke rigtig forstå 

og så

fik rumfangstykket ( en slags rumfang og ligning)

7,88 = 4 kg : x 

tak på forhånd 

mallemus15


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2016 af Soeffi

#0. Hvordan lyder hele opgaven?


Svar #2
24. januar 2016 af Mallemus15

De kugler man bruger er lavet af jern. Der er forskel på en herre- og en
damekugle. Damernes kugler vejer 4 kg., mens herrernes vejer 7,26 kg.
Massefylde = vægt : rumfang

massefylde = jern=7,88

2.b Hvad er er rumfanget af damernes og herrernes kugler?
(Angiv i cm3)


Brugbart svar (1)

Svar #3
24. januar 2016 af mathon

                 \left \{ 4000\; g,7260\; g\left. \right \} \right.: \left ( 7{.}86\tfrac{g}{cm^3} \right )=\left \{ \left. 508.906\; cm^3,923.664\; cm^3 \right \} \right.


Brugbart svar (1)

Svar #4
24. januar 2016 af mathon

eller med dine tal

                 \left \{ 4000\; g,7260\; g\left. \right \} \right.: \left ( 7{.}88\tfrac{g}{cm^3} \right )=\left \{ \left. 507.614\; cm^3,921.320\; cm^3 \right \} \right.


Skriv et svar til: rumfang og ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.