Matematik

Hej er der mogle som kan hjælpe

01. marts 2016 af Zeynoa (Slettet) - Niveau: C-niveau
Har svært ved opgaverne
Vedhæftet fil: image.jpeg

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2016 af PeterValberg

7.5a
Modellen for en lineær funktion er: f(x) = ax + b
Aflæs to punkter på grafen og brug disse til at bestemme
værdierne for hhv. a og b 
se eventuelt video nr. 4 og/eller 6 på denne videoliste [ LINK ]

7.5b
Indsæt x = -2 i forskriften (fundet i spg.a) og bestem den tilhørende y-værdi

7.5c
Indsæt y = f(x) = -5 i forskriften (fundet i spg.a) og bestem den tilhørende x-værdi

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Hej er der mogle som kan hjælpe

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.