Fysik

Beregn gassens masse

04. april 2016 af VI1000 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej,

Jeg skal beregne gassens masse:

Jeg har følgende data:
V = 50•10-3
p = 2,1•105 Pa
t = 30ºC

På forhånd tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. april 2016 af mathon

Gassens masse   
                                         m=n\cdot M
hvor n er beregnet i
https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1673345#1673355


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. april 2016 af Arccossintan (Slettet)

Hvilken gas er der tale om?

Du benytter idealgasligningen og isolerer n. Du multiplicerer derefter stofmængden (n) med molarmassen (M) og finder således gassens masse.


Svar #3
04. april 2016 af VI1000 (Slettet)

Tak for hjælpen, havde ikke fået med at man skulle slå molarmassen op.


Skriv et svar til: Beregn gassens masse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.