Matematik

Enheder

13. juni 2016 af Cecillie95 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg skal fra cm2/0.025mtil m2/m

42 cm2/0.025m* 4 = 168 cm2/m

168 cm2/m2 / 10.000 cm2/m2 = 0.0168 m2/m2

Er det ikke korrekt? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. juni 2016 af StoreNord

\frac{42\; cm^{2}}{0,025\; m^{2}} \cdot\frac{10^{4}}{10^{4}}=\frac{42 \;m^{2}} {25 \; m^{2}}=1,68                 Jeg ved ikke, hvor din faktor 4 kommer fra.


Skriv et svar til: Enheder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.