Matematik

Hurtig forklaring på, y=−25x+200y=−25x+200 ,

22. august 2016 af Mario517 - Niveau: 10. klasse

Hvad er y=−25x+200y=−25x+200,

?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. august 2016 af mathias1997

y = -25x + 200y
y = -25x + 200
-25x + 200y = -25x + 200

Brugbart svar (0)

Svar #2
22. august 2016 af Eksperimentalfysikeren

#0: Er du sikker på, at du har skrevet rigtigt? Hvis man regner videre fra de to ligninger i #1, kommer man til, at y skal være 1 og x skal være 199/25. Giver det nogen mening?


Skriv et svar til: Hurtig forklaring på, y=−25x+200y=−25x+200 ,

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.