Matematik

Hurtig hjælp

28. august 2016 af 33Sabina (Slettet) - Niveau: B-niveau

En der kan hjælpe/forklare mig med at regne dette stykke ud :

2 * 3^3 - 3 * 5^2 + 4 * 7,5 

Dette ^ er selvfølgelige betegnelsen for, at noget står i anden ! Håber der er en velig sjæl, som lige hurtig har tid til at kigge på regnestykket !!!! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. august 2016 af rasgd (Slettet)

2*3^3-3*5^2+4*7,5=2*27-3*25+30=54-75+30=9


Skriv et svar til: Hurtig hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.