Matematik
Jeg har seriøst brug for hjælp! Haha
15. september 2016 af
Camillemille (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
Hejsa. Jeg står med 2 matematik opgaver som tager livet af mig.
Der står "bestem c, så ligningen 2x^2 = + 3x + c = 0 netop har en løsning" og den næste er "bestem b, så ligningen -5x^2+bx-5=0"
En rar sjæl der kan fortælle mig hvordan jeg skal bestemme c & b? Og generelt bare "løse" ligningen. Tusind tak!! :D
Der står "bestem c, så ligningen 2x^2 = + 3x + c = 0 netop har en løsning" og den næste er "bestem b, så ligningen -5x^2+bx-5=0"
En rar sjæl der kan fortælle mig hvordan jeg skal bestemme c & b? Og generelt bare "løse" ligningen. Tusind tak!! :D
Skriv et svar til: Jeg har seriøst brug for hjælp! Haha
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
