Kemi

Den røde kemi opgavebog - Opg 6.4

19. september 2016 af tulle5410 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hjælp til følgende opgave i den røde bog "Kemi opgaver" søges

Opgave 6.4:

Færdiggør følgende reaktionsskemaer, idet du vælger sandsynlige reaktioner. Navngiv alle organiske stoffer blandt både reaktanter og produkter. Angiv endvidere i hver tilfælde, hvilken reaktionstype, der er tale om.

a) CH3-CH2-CH=CH-CH3 + H2 --> 

b) CH3-CH=CH2 + HCl -->

c) CH3-CH2-CHBr-CH3  --> CH3-CH2-CH=CH2


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2016 af mathon

a) CH3-CH2-CH=CH-CH3 + H -->  CH3-CH2-CH2-CH2-CH3

b) CH3-CH=CH2 + HCl  -->  CH3-CHCl-CH3

c) CH3-CH2-CHBr-CH3   -->  CH3-CH2-CH=CH2  +  HBr


Skriv et svar til: Den røde kemi opgavebog - Opg 6.4

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.