Matematik

HURTIG HJÆLP please

31. oktober 2016 af EmmaLyngby00 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg sidder totalt fast i denne her opgave!! Er der nogen, som kan hjælpe mig med følgende :

En kasse har: Højden 4,7 mm, Sidelængden 0,182 km og Sidebredden 3405 cm

a) Beregn kassens rumfang. Angiv resultatet i kubikmeter (m3)
b) Beregn kassen overfladeareal. Angiv resultatet i kvadratmeter (m2) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2016 af mathon

a)

          V=\left ( 0{,}0047\; m \right )\cdot \left (182 \;m\right )\cdot \left (34{,}05 \;m \right )


Svar #2
31. oktober 2016 af EmmaLyngby00 (Slettet)

?


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. oktober 2016 af AMelev

Da du skal angive rumfanget i m3, skal du omregne enheden for både højde, længde og bredde til m

1 km = 1000 m og 1m = 1000 mm


Skriv et svar til: HURTIG HJÆLP please

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.