Matematik

Linære sammenhænge

07. november 2016 af natalie1234 (Slettet) - Niveau: B-niveau

har virkelig brug for hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2016 af PeterValberg

Indsætter lige dit billede

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. november 2016 af PeterValberg

a) aflæs to punkter på grefen (efter år 2000) lad os kalde dem (x1,y1) og (x2,y2)

a = (y2 - y1)/(x2 - x1)

b = y1 - ax1

forskrift:     y = ax + b

BEMÆRK, at når du aflæser de to punkter, så træk 2000 fra x-koordinaterne,
da opgaveteksten beder om en forskrift, der er afhængig af år efter år 2000

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
07. november 2016 af natalie1234 (Slettet)

mange tak:)


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. november 2016 af StoreNord

"11,9 millioner i 2010"     og      "15,8 millioner i 2020"  gir dig to støttepunkter for den lineære funktion.


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. november 2016 af PeterValberg

b) konstanten b er antallet af flyvninger i år 2000
    koefficienten a er det antal, som antallet af flyvninger
    ændrer sig med hvert år efter år 2000

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Linære sammenhænge

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.