Kemi

Beregn 1/Δt hvis t=29 sek

14. november 2016 af soer381k - Niveau: B-niveau

Beregn 1/Δt hvis t=29 sek    eller 48 sek eller     61 sek eller    115 sek eller    6,5 min


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2016 af mathon

\Delta t i hvilken sammenhæng?

Du mener  ikke    \tfrac{1}{t}?
 


Svar #2
14. november 2016 af soer381k

opgaven lyder bare Beregn 1/Δt i de fem forsøg, i et forsøg der handler om reaktionshastighed


Skriv et svar til: Beregn 1/Δt hvis t=29 sek

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.