Matematik

Brug af Tan,Sin og Cos

28. november 2016 af Blyanterne (Slettet) - Niveau: A-niveau

Så kom den rigtige opgave ind, håber lige i vil hjælpe :)

Vedhæftet fil: Hjælp.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. november 2016 af Eksperimentalfysikeren

Start med at finde AB ved hjælp af Pythagoras. Derefter kan du efter eget valg benytte følgende formler:

tan(A) = BC/AC

sin(A) = BC/AB

cos(A) = AC/AB


Skriv et svar til: Brug af Tan,Sin og Cos

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.