Matematik

Hjælp søges..

20. december 2016 af Rensm (Slettet) - Niveau: B-niveau

f(x)= (x^2-5x+4)/(x-1) for x gående mod 1. 

samt 

f(x)=20/3x for x gående mod uendeligt

Samt den sidste indenfor grænseværdier: f(x)=200/1+e^-x, der også går mod uendeligt ligesom i opgave 2. Tænker her, at når x går mod uendelig så vil e^-x gå mod 0...


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. december 2016 af Number42 (Slettet)

Du skal også lave noget. 

det sidste er ok hvis du mener positivt uendeligt (det gælder for den anden at det jo ikke er ligegyldigt hvilket uendeligt punkt x går imod.)


Svar #2
20. december 2016 af Rensm (Slettet)

Ja, jeg har prøvet.. Men tak for respons da


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. december 2016 af Number42 (Slettet)

#1: prøv at komme i tanke om hvad L'Hopitals regel er.


Svar #4
20. december 2016 af Rensm (Slettet)

Har aldrig hørt om den regel!


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. december 2016 af Number42 (Slettet)

Ja så har du fået en opgave du ikke har lært at læse.

Den er let at slå op

Skriv et svar til: Hjælp søges..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.