Matematik

differentier

15. januar 2017 af soer381k - Niveau: B-niveau

differentier f(x)= 4x^3 -1 / x^2 -2


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. januar 2017 af StoreNord

Det er en kvotient-funktion.


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. januar 2017 af mathon

                            f(x)=\left ( \frac{g(x)}{h(x)} \right )\; \; \; \; \; \; \; h(x)\neq 0        

                            f{\, }'(x)=\frac{h{\, }'(x)\cdot g(x)-g(x)\cdot h{\, }'(x)}{h^2(x)}

her med
                            g(x)=4x^3-1                        g{\, }'(x)=12x^2 

                            h(x)=x^2-2                         h{\, }'(x)=2x 


Skriv et svar til: differentier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.