Matematik

Hjælp - løs andengradsligninger vha. kvadratroden

22. januar 2017 af NiklasLarsenMolbjerg - Niveau: C-niveau

Hej allesammen

Jeg har brug for hjælp til til løse nogle andengradsligninger vha. kvadratroden.

Opgaven er vedhæftet

Hvis I er søde, må i gerne skrive hvad I gøre, således at jeg kan følge med.


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2017 af mathon

a)
         2x^2-32=0

         x^2-4^2=0

         \left (x+4 \right )\cdot \left (x-4 \right )=0

         x=\left\{\begin{matrix} -4\\4 \end{matrix}\right.


Svar #2
22. januar 2017 af NiklasLarsenMolbjerg

mathon

hvordan bliver 2x2-32=0 til x2-42=0

det forstår jeg ikke helt. Kan du måske fortælle mig det


Svar #3
22. januar 2017 af NiklasLarsenMolbjerg

hvordan løses denne ligning vha. kvadratroden

4x2=0


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. januar 2017 af mathon

                     4 · x · x = 0             brug nul-reglen.


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. januar 2017 af mathon

d)
           5x^2+5=0

           x^2+1=0

           x^2+1\geq 1    hvorfor uligheden ikke har reelle løsninger.


Brugbart svar (0)

Svar #6
22. januar 2017 af mathon

hvorfor ligningen ikke har reelle løsninger.


Skriv et svar til: Hjælp - løs andengradsligninger vha. kvadratroden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.