Matematik

Vektorer i plan

29. januar 2017 af Anonyminized (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg sidder ret meget fast i denne opgave :) 

Jeg ved at man normalt finder koordinatsættet ved at lægge dem sammen, når der er givet et regningsudtryk og at man bestemmer længden af AC ved at tage kvadratroden af x^2+y^2 

og så er jeg usiker på hvordan jeg skal finde diagonalen BD

Se vedhæftet fil :) 

På forhånd tak 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2017 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. januar 2017 af peter lind

Lav en tegning af parallelogrammet for at få et overblik

AC = AB+BC = AB+AD

BD = AD-AB


Skriv et svar til: Vektorer i plan

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.