Kemi

Formelle koncentrationer HJÆLP

03. februar 2017 af Genjutsu - Niveau: C-niveau

Hvad er [OH-] i 0,0040 NaOH? Beregn dernæst [H3O+] og pH. Beregn pH i 0,0040 M Ba(OH)2

har intilvidere fundet frem til at [OH-] i 0,0040 = 0,0040


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2017 af mathon

     Beregn dernæst [H3O+] og pH.

            pH=14+\log\left ( \left [ OH^- \right ]/M \right )

            pH=14+\log\left ( 0{,}0040 \right )

            \left [ H_3O^+ \right ]=10^{\, -pH}\; M

Beregn pH i 0,0040 M Ba(OH)2

            pH=14+\log\left ( 0{,}0080 \right )

    

    


Skriv et svar til: Formelle koncentrationer HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.