Matematik

Areal mellem to grafer

03. marts 2017 af XXKA (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hey alle. Jeg er i gang med en aflevering, men er dsv. gået i stå.. Min opgave lyder således:

To funktioner f og g er givet ved f (x)=2^(x )g (x) =1,5*x+1
Graferne for f og g afgrænser i første hvadrant et område M, der har et areal.
a) Løs ligningen f(x) = g (x).

b) Bestem arealet af M.

Håber i kan hjælpe :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2017 af Mathias7878

a) Du skal løse ligningen f(x)=g(x), dvs. finde den værdi af x, hvor de to funktioner er lig hinanden.

b) Du skal finde det bestemte integral af f(x) og g(x) 

Har vedhæftet en fil med, hvordan det ser ud og med løsningerne. 

- - -

 

 

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Svar #2
03. marts 2017 af XXKA (Slettet)

Okey, det giver lidt mere mening nu. Tak!


Skriv et svar til: Areal mellem to grafer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.