Kemi

Hvordan beregner jeg den teoretiske værdi af Gibbs energi?

05. marts 2017 af Sarahbryn (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg er virkelig i tvivl om hvilken formel jeg skal bruge, når jeg skal beregne den teoretiske værdi af deltaG?mo?

?Jeg håber der er en sød en derude der kan hjælpe mig på vej


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. marts 2017 af mathon

               \Delta {G_m}^\Theta =\Delta H^\Theta -T\cdot \Delta S^\Theta=-R\cdot T\cdot \ln(K)


Svar #2
05. marts 2017 af Sarahbryn (Slettet)

Mange tak


Skriv et svar til: Hvordan beregner jeg den teoretiske værdi af Gibbs energi?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.