Matematik

Geometriopgave uden hjælpemidler

05. marts 2017 af frederasmussen - Niveau: B-niveau

Er der nogle, der kan hjælpe med vedhæftede opgave?

Jeg er lidt på bar bund ://

På forhånd mange tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. marts 2017 af StoreNord

\frac{3}{FE}=\frac{4}{12}


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. marts 2017 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. marts 2017 af mette48 (Slettet)

trekant EFC er ensvinklet med trekant DAC

EC=3*DC og EF=3*DA


Svar #4
05. marts 2017 af frederasmussen

Tak for hjælpen!


Skriv et svar til: Geometriopgave uden hjælpemidler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.