Matematik

Differentialligning - finde løsning som opfylder f'(0)=4

24. marts 2017 af Karen1998 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej opgaven lyder således:

Givet differentialligningen dy/dx = −2y

a)  Bestem den løsning til differentialligningen, som opfylder f'(0)=4

Jeg ved ikke hvordan jeg skal gribe denne opgave an


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts 2017 af peter lind

Du løser differentialligningen generelt. Hertil skal du bruge separation af variable. Dernæst sætter randbetingelserne ind og bestemmer derved integrationskonstanet


Skriv et svar til: Differentialligning - finde løsning som opfylder f'(0)=4

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.