Fysik

Hydralik cylinder kraft

27. marts 2017 af kuntz15 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Følgende parametre indsættes for cylinderen:

Last = 1000 kg
Slaglængde = 1500 mm
Diameter på stempelside A = 25  mm
Diameter på stempelstang A= 12 mm

Der ønskes en max hastighd på stemplet på 0,01 m/s

1) Beregn hvor stort tryk der minimum skal til for at flytte massen (der er en friktions koefficient på 0,15)
og flowet der er nødvendigt.


Skriv et svar til: Hydralik cylinder kraft

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.