Matematik

Beregn toppunkt!

20. april 2017 af Shodian (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hey venner, kan nogen hjælpe med at beregne toppunktet i: x^2 + 2x -8


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. april 2017 af mathon

                        y=ax^2+bx+c

                        y=(1)x^2+(2)x+(-8)

                       

\begin{array}{c} \! \! \!\! \! \!\! \! a =1 \\ \! \! \!\! \! \! \! \! b=2\\ c=(-8) \end{array}

Toppunktskoordinater:
                                           T\left ( x_T\,; y_T \right )
                                                                     x_T=\frac{-b}{2a}               y_T=c-a\cdot {x_T}^2


Svar #2
20. april 2017 af Shodian (Slettet)

Ærligt forstår jeg intet af det der, haha


Brugbart svar (1)

Svar #3
20. april 2017 af PeterValberg

Se eventuelt video nr. 11 på denne videoliste < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Beregn toppunkt!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.