Matematik

Afledte funktioner

27. april 2017 af kerstin00 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe med denne her? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. april 2017 af hesch (Slettet)

A(3) = 0  hvor B(3) er "flad"    →

A er den afledede.


Svar #2
27. april 2017 af kerstin00 (Slettet)

Men jeg forstår ikke hvorfor? Er det du har skrevet begrundelse nok? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. april 2017 af hesch (Slettet)

A's værdi for en given x-værdi er hældningen af grafen for B, ikke omvendt. 

Kig på graferne.

Det er derfor du kan fx finde det x, hvor B(x) har minimumværdi, ved at sætte B'(x) = A(x) = 0. For denne x-værdi er B(x) flad ( skifter fortegn på hældningen ).

I opgaven finder du den afledede funktion ved udelukkelsesmetoden.


Svar #4
27. april 2017 af kerstin00 (Slettet)

Tusind tak for hjælpen! 


Skriv et svar til: Afledte funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.