Matematik

Hvordan tegner man en parabel i en vinkel på 45 grader i GeoGebra?

01. maj 2017 af Blithe - Niveau: 8. klasse

Hej.

Min opgave lyder således:

Tegn vandstrålens parabelbue, hvis vandslangen holdes ca. i en vinkel på 45 grader i forhold til jorden.


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2017 af fosfor (Slettet)

Vælg konstanterne som:

a = et negativt tal pga tyngdekraften
b = tan(45)
c = starthøjde (bare et positivt tal)


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. maj 2017 af StoreNord

f'(x) (altså grafens hældning) skal starte med at være   1.


Svar #3
01. maj 2017 af Blithe

Tak


Skriv et svar til: Hvordan tegner man en parabel i en vinkel på 45 grader i GeoGebra?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.