Kemi

Volumen af en gas

11. maj 2017 af pashtoon123 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg har brug for hjælp med en opgave, der lyder: 

''Hvordan vil voluminet af en specifik gasprøve ændres, hvis dens tryk og temperatur (i Kelvin) blev fordoblet?''

Jeg har sagt, at den vil forblive uændret? Jeg tænker, at trykket, men forklaring er meget ringe, og det er nærmest et gæt efterhånden :/ 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. maj 2017 af janhaa

korrekt:

gitt:

pV = nRT

2pV = 2nRT

):

pV = nRT


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. maj 2017 af mathon

eller noteret:
                          \small p\cdot V=nRT

                          \small \small \left (nR \right )\cdot\frac {T}{p}=V=\left (nR \right )\cdot\frac {2T}{2p}


Skriv et svar til: Volumen af en gas

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.