Matematik

Isolering af h

02. juni 2017 af Vikkkkkk (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Jeg har fået den her opgave:
A=1/2 * h * g
Hvordan isolerer jeg h?
Tak på forhånd!

Brugbart svar (1)

Svar #1
02. juni 2017 af mathon

            \small h=\frac{2A}{g}


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. juni 2017 af mathon

detaljer:

                  \small \tfrac{1}{2}\cdot h\cdot g=A                          multiplicer med \small 2

                  \small 2\cdot \tfrac{1}{2}\cdot h\cdot g =2\cdot A       

                  \small h\cdot g =2A                             divider med \small g     

                  \small \tfrac{h\cdot g}{g} =\tfrac{2A}{g}

                  \small h =\tfrac{2A}{g}

                  

                      


Skriv et svar til: Isolering af h

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.