Matematik

differentiere

10. september 2017 af Mie12345678 (Slettet) - Niveau: A-niveau

hvordan differentiere man denne her funktion:

2*e^x3

skal man bruge produktreglen her for at diffentiere den?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2017 af fosfor (Slettet)

Nej brug kædereglen:

d/dx f(g(x)) = f'(g(x))g'(x)

Hvor f(x) = 2ex og g(x) = x3


Svar #2
10. september 2017 af Mie12345678 (Slettet)

vil man så få:

2*e^(x^3)*3*x^2


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. september 2017 af SuneChr

f\left ( x \right )=2\cdot e^{x}

g\left ( x \right )=x^{3}

f\, o\: g\left ( x \right )=2e^{x^{3}}
Benyt differentiationsreglen for en sammensat funktion
 


Svar #4
10. september 2017 af Mie12345678 (Slettet)

for at differentiere denne er funktion skal man også bruge kædereglen?

f(x)=e^1/x


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. september 2017 af MatHFlærer

ja


Svar #6
10. september 2017 af Mie12345678 (Slettet)

jeg ved ikke helt hvordan jeg skal differentiere denne her funktion: In*kvadrod af 1-x^2


Brugbart svar (0)

Svar #7
10. september 2017 af MatHFlærer

Kig her:


Skriv et svar til: differentiere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.