Kemi

Hastighedskonstantens enhed

17. september 2017 af vandkvinden (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvad er hastighedskonstantens enhed for en 3. ordens reaktion?


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. september 2017 af mathon

                   \small -\frac{\mathrm{d} \left [ X \right ]}{\mathrm{d} t}=k\cdot \left [ X \right ]^3

enheder
                   \small M\cdot s^{-1}\cdot M^{-3}=M^{-2}\cdot s^{-1}           


Skriv et svar til: Hastighedskonstantens enhed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.