Kemi

At afstemme reaktioner

19. september 2017 af tøsenkolding (Slettet) - Niveau: C-niveau

Vi er fatter en brik, lige i det her... 


 


Svar #1
19. september 2017 af tøsenkolding (Slettet)

. hvis man flambere sine pandekager med fx cogan, er det en afbrændig af ethanolen i cognacen der antændes. afstem reaktion. 

_CH3CH2Oh (ag) + _O2 ---> _O2(g) + H2O (g) 

C

H

O


Brugbart svar (1)

Svar #2
19. september 2017 af mathon

                  \small CH_3CH_2OH\, _\textit{(aq)}\; +\; 3\, O_2\, _\textit{(g)}\; \rightarrow \; 2\, CO_2\, _\textit{(g)}\; +\; 3\, H_2O\, _\textit{(g)}

                                                 \small \begin{array} {|c|c|c|c|c|} \hline C&2&&2&\\ \hline H&6&&&6\\ \hline O&1&6&4&3\\ \hline \end{array}


Svar #3
19. september 2017 af tøsenkolding (Slettet)

hvordan regner man dem her når der ikke står 

c - h- o

lige som ved de andre - mangler der ikke noget ???  


Svar #4
19. september 2017 af tøsenkolding (Slettet)

.PCI3 + CI2 ---> PCI5

navne. 

MG + N2 ----> MG3N2

navne.

De står ogå i sådan nogen kasse... 

Du kommer med i vores aften bøn :) :) Du er sådan en stor hjælp!!


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. september 2017 af mathon

                            \small PCl_3\; +\; Cl_2\; \rightarrow \; PCl_5

                              \small \small \begin{array} {|c|c|c|c|} \hline P&1&&1\\ \hline Cl&3&2&5\\ \hline \end{array}

             phosphortrichlorid  +  dichlor  \small \rightarrow  phosphorpentachlorid


Brugbart svar (0)

Svar #6
19. september 2017 af mathon

                            \small 3\, Mg\; +\; N_2\; \rightarrow \; Mg_3N_2

                            \small \small \begin{array} {|c|c|c|c|} \hline Mg&3&&3\\ \hline N&&2&2\\ \hline \end{array}

               magn(es)ium  +  dinitrogen  \small \rightarrow  (tri)magn(es)ium(di)nitrid


Skriv et svar til: At afstemme reaktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.